Loading color scheme

Profil

Arbejdsom og smilende med passion for regnskab

30 års erfaring indenfor bogføring og regnskab i flere forskellige konstellationer.
Jeg startede som revisorassistent i 1990 i det dengang statsautoriseret revisionsfirma Albert Pedersen i København (nu en del af Beierholm).

Sideløbende tog jeg en HD i regnskab og økonomistyring fra Handelshøjskolen i København (CBS)
I 1994 - 1997 arbejdede jeg som controller i DSB busser i Holbæk-afdelingen, hvor jeg hjalp med implementeringen af overgangen fra offentlig til en privat virksomhed, licitationer og afregninger til trafikselskabet.
Fra 1997 og indtil februar 2019 arbejder jeg i Q-Interline, som er en ingeniørvirksomhed med hovederhverv inden for analyse med nær infrarødt lys. Det er en lille virksomhed der, sætter kundernes behov i højsædet og leverer den højeste kvalitet på markedet i både indland og udland. Det er et arbejde der sætter store krav til kvalitet, fortrolighed, tavshedspligt og empati. Det er samtidig alle sammen kvaliteter, som jeg holder meget af.

Personligt
Mit navn er Pia Woetmann Larsen. Jeg er 51 år og bor i Ringsted på Sjælland.
Jeg er en glad og smilende samarbejdspartner. 
Personlige udfordringer er lige noget for mig og jeg er glad for at lære nye ting.
Jeg er vandt til at arbejde under fortrolighed og med kvalitet for mit arbejde. Derudover vil jeg betragte mig selv som meget loyal overfor mine samarbejdspartnere.
Da min kæreste bor på Lolland, arbejder jeg både ud fra min hjemmeadresse i Ringsted og fra hans adresse på Ålholm i Nysted.